Moro thuis: het nieuwe visitekaartje van Sam & Sam Clark Moro thuis is wellicht het meest persoonlijke kookboek van Sam & Sam Clark tot nu toe. Alle recepturen zijn nieuw en ontwikkeld aan hun eigen keukentafel, thuis, tijdens de pandemie terwijl hun restaurant gesloten was.
Het dagelijks eten moest eenvoudig zijn, makkelijk te bereiden maar wel met de kenmerkende smaken en ingrediënten die we kennen van Moro. Van eenvoudige tostada’s met een topping van ansjovis, ingelegde paprika & ei of met geitenkaas & geroosterde rode uien tot en met Moorse eenpansgerechten, die iedereen in een handomdraai kan maken, en desserts als rozenwater-rijstpudding met een compote van rabarber & kardemom. Met mooie en verse ingrediënten kan elke liefhebber met Moro thuis aan de slag.
Combineer groene asperges met labneh, chiliboter & dukkah of maak een salade met courgette, citroen, basilicum & manchego. Serveer gegrilde aubergines met tomaten of steel de show met geroosterde zeebaars met een saus van kappertjes & peterselie. Van groente- vlees- of visgerechten tot en met verrukkelijke desserts: Moro thuis is het nieuwe visitekaartje en valt samen met het 25-jarig jubileum van Moro.